ترحلوا دسری خوشمزه برای سفره افطار شیرازی ها

ترحلوا نوعی حلوا است که در آن بجای آرد گندم از آرد برنج استفاده می‌شود.
کد خبر: ۹۶۲۶۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۳ 09 May 2021

تابناک فارس به نقل از راه دانا:ترحلوا معمولاً با شکر، گلاب، زعفران و آرد برنج،نشاسته ،شیر و هل سابیده تهیه شده و در پایان ممکن است با دارچین تزیین شود. ترحلوای شیرازی از انواع معروف ترحلوا است. ترحلوا شیرازی از آن دسته حلواهای نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو می‌شود. در استان فارس ترحلوا یک وعده اصلی بر سر سفره افطار در ماه مبارک رمضان است.

 

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار