به گزارش تابناک سمنان، امیر رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری جشنواره غذای محلی به همت دانشگاه علمی کاربردی و شهرداری بیارجمند، تاکید کرد: این جشنواره با هدف تثبیت کارآفرینی با حضور ۵۰ دانشجوی رشته کارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند برگزار شد.
وی افزود: ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی محلی شهرستان شاهرود، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بجای فست فودها و همچنین آشنایی با اقلیم بومی بیارجمند در زمره دیگر اهداف این جشنواره است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند گفت: پنجمین جشنواره غذا همچنین تقویت هنر آشپزی را در کنار رقابت در راستای ترویج اشتغال زایی دنبال می کرد.
رضائیان بیان کرد: چهار دوره قبلی این جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و عموم مردم در سطح شهرستان شاهرود روبرو بود که در جشنواره امسال نیز که صبح سه شنبه برگزار شد این اقبال عمومی وجود داشت.