قائم مقام شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: شبکه فاضلاب تهران در خاورمیانه نظیر ندارد و این طرح علاوه بر ارتقای شاخص های زیست محیطی، مقدار زیادی پساب آب بازچرخانی شده را در اختیار کشاورزی جنوب تهران قرار می دهد.
کد خبر: ۱۴۵۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۱ 16 December 2015
علیرضا نوذری پور افزود: اجرای طرح فاضلاب تهران فواید بسیاری از قبیل تامین آب سالم و عاری از آلودگی های میکروبی برای آبیاری زمین های کشاورزی در اطراف تهران، توسعه فضای سبز شهری به ویژه در جنوب شهر و تامین منابع آبی جنگل های تهران، ممانعت از حفر چاه های جذبی دفع فاضلاب و مهار سرریز فاضلاب از شمال به جنوب شهر به دنبال دارد.

به گفته وی ، جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب پایتخت سال گذشته با اجرای ٥٥٠ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی ادامه یافت و این طرح اینک از پیشرفت کلی ٥٥ درصدی برخوردار است.

وی افزود: سال گذشته بیش از ٥٦ هزار انشعاب فاضلاب نصب شد که بر این اساس، میزان انشعاب های نصب شده از ابتدای طرح تاکنون به رقم ٥٢٧ هزار و ٥٧٨ رشته رسیده و افزون بر نیمی از جمعیت شهر تهران زیر پوشش خدمات فاضلاب قرار گرفته اند.

پیشتر مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران درباره برگزاری مزایده ها برای اجرای پروژه های فاضلاب تهران در سال جاری گفته بود: طبق دستورالعمل آبفای کشور و استان تهران به عنوان مجمع عمومی شرکت فاضلاب تهران، افزون بر 24 میلیارد ریال از متعلقات و دارایی های شرکت در بخش ساختمان به مزایده عمومی گذاشته شد.

به گفته نوذری پور، فروش این گروه از دارایی ها در قالب مزایده عمومی که دارای مجوز فروش بودند، پرداخت هزینه های اجرای پروژه های فاضلاب شهری را امکانپذیر کرده است.
قرار است بخش دیگری از هزینه ها از طریق دریافت وام از بانک توسعه اسلامی تامین شود، به گونه ای که امسال اعتبار مورد نیاز برای احداث چهار واحد تصفیه خانه غرب تهران، از این محل تامین شده است.

پیشتر این مقام مسئول گفته بود ، نوسازی خط لوله هر پروژه فاضلاب 500 تا 700 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد و نوسازی و جبران فرسودگی تاسیسات در طول چند سال گذشته نیازمند به روزرسانی و تامین منابع مالی است.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار